Το Κτήμα Τριτσιμπίδα, ενας χώρος υψηλών προδιαγραφών με εμφαση μεχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, δεν θα μπορούσαμε παρά να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες επιλογές για τα catering και το μενού. Είμαστε Ελληνες και μας αρέσει να απολαμβάνουμε καλό, πλούσιο και ποιοτικό φαγητό.Ειδικά οι ανθρωποι που ζούνε κυρίως στην επαρχία μπορούν να διακρίνουν την φρέσκια σαλάτα, τα φρέσκα φρούτα και το νωπό φρέσκο κρέας.Με γνώμονα την ποιότητα συνεργαζόμαστε με συγκεκριμένα catering είτε του νομού Ηλείας είτε εκτός, έντιμους επαγγελματίες του χώρου που σέβονται τον πελάτη και τους καλεσμένους του.

Catering Κτημα Τριτσιμπιδα

Η επιλογή των εδεσμάτων, που θα γευτούν οι καλεσμένοι σας, αποτελεί σίγουρα έναν ευχάριστο προβληματισμό, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της δεξίωσης. Γι ‘αυτό το λόγο από την στιγμή που κατοχυρώνετε την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσής σας με το κτήμα, κανονίζουμε να γευτείτε το μενού με τους ανθρώπους που εμπιστέυεστε την γνώμη και τον ουρανίσκο τους. Ο σέφ είναι δίπλα σας από την πρώτη στιγμή να σας λύσει όλες σας τις αποριές σχετικά με την ποσότητα του φαγητού σε κάθε ροτόντα, τον τρόπο σερβιρίσματος , την σειρά που θα σερβιριστέι κάθε πιάτο, τον συνδυασμό των γέυσεων, την συνοδεία του κρασιου.

Ο άψογος εξοπλισμός, το έμπειρο προσωπικό, η υψηλή γνώση και τέχνη της γαστρονομίας, καθώς και η άρτια οργάνωση θα δώσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Με πρώτο λοιπόν μέλημά μας την ποιότητα και φρεσκάδα των εδεσμάτων μας, το επαγγελματικό σέρβις καθώς και τη δημιουργική παρουσίαση είμαστε κοντά σας για να υπερβούμε τις προσδοκίες σας...