ΕΚΤΑΣΗ

Το κτήμα Τριτσιμπίδα βρίσκεται σε μια κατάφυτη έκταση από ελαιόδεντρα 22 στρεμμάτων.Ο κύριος χώρος των εκδηλώσεων απλώνεται σε 4 στρέμματα και βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το παραδοσιακό πετρόκτιστο σπίτι του Τριτσιμπίδα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στην καρδιά του κάμπου της Βαρβάσαινας Ηλείας. Μόλις 5 χλμ. από τον Πύργο και 12 χλμ.από την Αρχαία Ολυμπία.Η πρόσβαση στο κτήμα είναι εύκολη είτε από την Ε.Ο Πύργου-Αρχ.Ολυμπίας, είτε από την Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας. Κι από τις δύο διαδρομές υπάρχουν ταμπέλες που θα διευκολύνουν τους καλεσμένους.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το κτήμα είναι διαμορφωμένο σε ευθύ επίπεδο,δίχως χωρίσματα, όπου στη μέση σχεδόν του χώρου είναι η πέτρινη πίστα 55 cm2 .Εχετε άμεση ορατότητα με τους καλεσμένους σας, με δυνατότητα φιλοξενίας 1200 ατόμων για καθιστό δείπνο και 1500 ατόμων για finger food. Δύο σκεπαστές αντικριστά κατασκευές καλύπτουν 500 άτομα. Υπάρχει ειδικός στεγασμένος χώρος για την προετοιμασία του catering και του προσωπικού. Φωτιζόμενοι πέτρινοι τοίχοι (accent walls) με επιλεγμένα θέματα σε κάδρα. Display area για τις θεματικές σας παρουσιάσεις και LED φωτισμός εναλασσόμενος σε ποικίλλα χρώματα καθώς και 2 στρέμματα γκαζόν σε 2 επίπεδα (φωτισμένο με dimmer)

ΠΑΡΚΙΝΓΚ
 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Χωρίς κανέναν περιορισμό. Η μέρα και η νύχτα είναι δική σας να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης…

W.C. ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ