Για κάθε παιδί το πάρτυ του είναι τόσο ξεχωριστό και κάθε χρόνο λαχταράει την στιγμή που θα ξανακαλέσει τους φίλους του. Για κάθε μαμά η προετοιμασία του πάρτυ είναι ενας ‘μεγάλος πονοκέφαλος’ στην προσπάθειά της να εντυπωσιασει μικρούς και μεγάλους.

Επιλέξτε το αγαπημένο θέμα του παιδιού σας και εμείς θα δημιουργήσουμε μία αξέχαστη προσωπική εμπειρία πλούσια με παιδικές δραστηριότητες.

Όποιο και άν είναι το θέμα του πάρτι, ότι στυλ και να θέλετε, σας παρέχουμε τον πλήρη εξοπλισμο για την οργάνωση του πάρτυ. Συγκεκριμένα:

Διακόσμηση χώρου με φαναράκια στολισμένα με κορδέλες στα χρώματα που θα επιλέξετε για την εκδήλωση σας, γάζες επίσης στα χρώματα σας, κεριά, λαμπιόνια και ποικίλος στολισμός με μοναδικές φωτογραφικές γωνιές που κάθε χρόνο ανανεώνεται.

Στολισμός Τραπεζιών καλεσμένων με ένα μεγάλο φωτοφόρο κερί διακοσμημένο με σατέν κορδέλα στα χρώματα που ταιριάζουν με την δεξίωση σας.

Στολισμός στο Τραπέζι Ευχών, που θα συναντήσουν οι καλεσμένοι σας κατά την είσοδο τους κι αποτελείται από ένα μοναστηριακό τραπέζι διακοσμημένο με υφάσματα-δαντέλα και γάζα στα χρώματά σας κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τα λαμπιόνια και τον φωτισμό που εναλλάσσεται . Κεριά και διακοσμητικά που αντιπροσωπεύουν απόλυτα το στυλ που επιθυμείτε. (Το Βιβλίο ή Κουτί ευχών καθώς και τα λουλούδια και γλυκά έχουν έξτρα χρέωση).

Photo booth κορνίζες συνοδευόμενα από διάφορα props…η νέα μόδα που κερδίζει όλο και πιο πολλούς μικρούς και κυρίως μεγάλους που θέλουν να νιώσουν «παιδιά» !!!
Έτσι εξοικονομείτε ένα αρκετά σεβαστό ποσό που θα δαπανούσατε για τον στολισμό της δεξίωσής σας.

D.J. επαγγελματίας που κατόπιν συνεννοήσεως και όσων ραντεβού θέλετε μαζί του ακολουθεί το στυλ και τα τραγούδια της επιλογής σας. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε δικό σας φίλο ή συνεργάτη για την εκδήλωσή σας. Ωστόσο επιβαρύνεστε επιπλέον το κόστος που καταβάλλει το Κτήμα στην Α.Ε.Π.Ι για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιστών. Κοινώς στην τιμή του DJ του κτήματος συμπεριλαμβάνεται και το κόστος της ΑΕΠΙ, όπως νόμιμα ορίζει για το κτήμα η συγκεκριμένη υπηρεσία και οφείλει να πληρώνει κάθε νόμιμη επιχείρηση. Αν επιλέξετε Ζωντανή Ορχήστρα με όργανα το κόστος της ΑΕΠΙ διαφοροποιείται (πάντα συμφώνα με το ποσό που ορίζει η αρμόδια Υπηρεσία) και το χρεώνεται ο πελάτης.

Αυτόνομη ηχητική εγκατάσταση διαθέτει πλέον από το 2016 το Κτήμα με καινούριο εξοπλισμό από την εταιρία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ. Τα ηχεία είναι έτσι τοποθετημένα στην πίστα για να ξεσηκώνουν όλο και περισσότερο τους καλεσμένους σας κι αντίστοιχα στον ευρύτερο χώρο για να μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους οι καλεσμένοι σας χωρίς να χρειάζεται να φωνάζουν.
Στην περίπτωση που επιλέξετε δικό σας D.J γλιτώνετε χρήματα μιας και δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσει και να στήσει τον δικό του εξοπλισμό.

Πυροτεχνήματα-Σιντριβάνια κατά μήκος του διαδρόμου ή όπου αλλού εσείς επιθυμείτε να τοποθετηθούν, συνεργαζόμενοι με αναγνωρισμένο επαγγελματία του χώρου.
Με τα συγκεκριμένα πυροτεχνήματα η είσοδος του ζευγαριού στον χώρο της δεξίωσης δημιουργεί μια εντυπωσιακή έκπληξη στους καλεσμένους σας!!!

Φροντίδα W.C από επαγγελματίες καθαρίστριες (κι ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας) καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσής σας. Γιατί η καθαριότητα είναι όντως "η μισή αρχοντιά"!

Παρκαδόροι επαγγελματίες από την ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY που θα σας καθοδηγήσουν και θα ταξινομήσουν σωστά τα αυτοκίνητά σας, για την γρήγορη και χωρίς ταλαιπωρία μετάβαση των καλεσμένων στον χώρο της δεξίωσης.

Προσωπικό ασφαλείας από την ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY (ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας) που κινείται διακριτικά στον χώρο του κτήματος για όλη την διάρκεια της εκδήλωσης σας μεταφέροντας έτσι στους πελάτες μας ένα αίσθημα ασφάλειας.

Αν υπάρχουν καλεσμένοι με μωρά δεν χρειάζεται να σας αποχαιρετήσουν πριν καλά καλά ξεκινήσει το γλέντι, μπορούν να φιλοξενηθούν στο σπίτι με την επίβλεψη πάντα ενός ενήλικα. Θέλουμε εσείς κι οι καλεσμένοι σας να αισθάνεστε "σαν στο σπίτι σας" και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει ζητηθεί η προετοιμασία μπιμπερό και γάλα για τα παιδιά, παυσίπονα για τους μεγαλύτερους, ακόμα και πιο ανάλαφρα παπούτσια για τις γυναίκες για να συνεχίσουν τον χορό.

 

Children Party

Παιδικο Παρτυ  Στο Κτήμα Τριτσιμπίδα

children's party tritsimpida estate

Οργάνωση Παιδικών Party Κτήμα Τριτσιμπίδα Πελλοπόνησος

(Η τελική τιμή του Κτήματος διαμορφώνεται με βάση τον αριθμό των καλεσμένων σας , τις παροχές που θα επιλέξετε είτε ΒΑΣΙΚΕΣ είτε ΕΞΤΡΑ ,καθώς και την μέρα της εκδήλωσης επιπλέον ΦΠΑ)